SURPRIZĂ în centrul Ploieştiului. Aranjament inedit

Surpriză pentru ploieştenii care au avut drum prin centrul oraşului.

Ploieştenii care au trecut zilele acestea prin centrul municipiului au putut observa un aranjament floral aşa cum nu s-a mai făcut niciodată în oraşul lui Caragiale.  

"Sărbătorim Centenarul Marii Unirii și oferim Ploieștiului o temă unică în conceptul amenajării spațiilor verzi, simbolizând dragostea pentru țara noastră, prin conturarea, cu flori ornamentale, a României Mari. Amenajarea zonelor verzi în tematica Centenarului este parte a unui proiect amplu, cuprizând zone caracterizate prin trafic pietonal intens și impact vizual mărit, precum: Parcul Mihai Viteazul, Centrul Civic și Bulevardul Castanilor - declarat monument al naturii", anunţă Societatea de Gospodărire Urbană - SGU Ploieşti. 

 [citeste si]

"Prima fază a proiectului a fost deja finalizată, amenajările florale, sub egida România 100, putând fi admirate, atât de locuitorii municipiului cât și de vizitatori, în zona perimetrelor verzi din fața Palatului Administrativ și în Parcul Mihai Viteazul. Plantarea materialului floricol este completată cu lucrările de întreținere a spațiilor verzi, specifice sezonului, cu repararea și vopsirea mobilierului urban, precum și cu propuneri, remise municipalității, în privința achiziționării de piese noi", subliniază reprezentanţii SGU Ploieşti. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel