Surpriză despre Mihai Gâdea pentru telespectatorii Antena 3!

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Surpriză pentru telespectatorii Antena 3!

Mihai Gâdea revine la Antena 3! Așadar, după vacanță, jurnalistul se întoarce în prim-plan, cu cele mai tari subiecte, așa cum v-a obișnuit! Luni, 2 august 2021, de la ora 21.00, Mihai Gâdea va fi la ”Sinteza zilei”, doar la Antena 3.

Emisiune de referință în format digital, "Sinteza zilei" s-a impus ca producția în care se fac cele mai importante dezvăluiri din actualitatea cotidiană.

---

Mihai Gâdea, premiat de UZPR. De ce a lipsit de la ceremonie – dezvăluirea, făcută de Adrian Ursu

La finalul lunii iunie, Mihai Gâdea a fost premiat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, dar a fost absent de la ceremonia celebrării Zilei Ziaristului Român, organizată la Studioul „Horia Bernea” a Muzeului Țăranului Român. 

Adrian Ursu a dezvăluit de ce a lipsit Mihai Gâdea. 

'Mihai Gâdea nu a putut să ajungă astăzi cu noi pentru un motiv foarte important. Tocmai s-a încheiat prima zi de Bacalaureat a fiicei sale. Este încă acolo, la poarta liceului, tremură de emoție, cum nu tremură niciodată în platoul TV. Mihai Gâdea vă îmbrățișează pe toți și vă mulțumește pentru această onoare.' a spus Adrian Ursu.

La eveniment au fost prezenți și premiați jurnaliștii Oana Zamfir, Ana-Maria Roman, Răzvan Dumitrescu, Sergiu Cora și Sabrina Preda. De asemenea, echipa de la conducerea redacţiei DC News, formată din Val Vâlcu, Anca Murgoci Scutaru şi Roxana Neagu, a fost premiată în cadrul evenimentului. 

Evenimentul, devenit tradiție pentru UZPR, s-a aflat la a șaptea ediție. În cadrul larg al acestei celebrări de breaslă s-au decernat premiile „Eminescu Ziaristul” și alte distincții importante acordate unor personalități din spațiul public românesc, care s-au remarcat prin activitatea și performanțele culturale, științifice sau civice. Decernarea Premiilor „Eminescu Ziaristul” s-a aflat la a noua ediție.

UZPR – singura uniune de creație și utilitate publică a breslei jurnaliștilor din România – a ales această dată (28 iunie) ca fiind emblematică pentru importanța pe care ar trebui să o aibă profesia de jurnalist în România, întrucât 28 Iunie 1883 a fost ziua în care Mihai Eminescu a fost scos cu forța din viața publică și băgat în cămașa de forță. A fost ziua în care, practic, presa a fost arestată, Eminescu fiind, la momentul acela, cea mai puternică voce publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel