Surpriză COLOSALĂ la EURO 2016. Rușine mai mare decât a României

Naționala de fotbal a Islandei a produs o mare surpriză la EURO 2016, luni seara, la Nisa, prin victoria cu scorul de 2-1 (2-1) în fața selecționata Angliei și calificarea în premieră în sferturile de finală competiției.

Ministrul Ionuț Vulpescu a spus că înfrângerea Angliei în fața miraculoasei Islande e o ruşine mai mare decât a noastră cu Albania.

"Islanda face istorie la Euro. Pe englezi i-a curățat un antrenor mediocru şi o aroganţă campioană. Hodgson, "prietenul" fanilor lui Liverpool, şi-a făcut echipa pe structura lui Tottenham, ca şi cum Walker, Rose, Dier, Dele Alli şi Kane ar fi câştigat Liga Campionilor, şi a rotit atacanţii până au devenit toți titulari şi rezerve deopotrivă (Kane, campion la bătut cornere şi auturi!), iar pe Rooney l-a pus să joace ceva bizar, ce probabil că nu mai jucase din liceu. İn consecintă, după cutremurul Brexit, o replică puternică pentru englezi, eliminarea de la Euro. Totuşi, o consolare. Înfrângerea Angliei în fața miraculoasei Islande e o ruşine mai mare decât a noastră cu Albania. Au şi dezastrele anvergura lor!", a scris ministrul Vulpescu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel