Supravieţuitorii de la Colectiv, lovitură pentru Piedone

Reprezentanţi ai Asociaţiei ''Colectiv pentru Viitor'' s-au prezentat vineri la Judecătoria sectorului 4, pentru a depune contestaţii împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcţia de primar.

Potrivit lui Victor Dobre, unul dintre supravieţuitorii incendiului de la clubul Colectiv, la judecătorie au fost înregistrate 25 de contestaţii şi urmează ca prin poştă să fie depuse alte aproximativ 50.

Victor Dobre a susţinut că reprezintă poziţia a 40 de oameni şi a criticat gestul lui Piedone de a se înscrie în cursa electorală.

Noi ne facem datoria. Am fost intrigaţi de gestul lui. Este vorba de respectul faţă de oameni şi faţă de viaţă, a spus el. Cezar, şi el supravieţuitor al tragediei de la Colectiv, a precizat că nu susţine niciun candidat, dar este intrigat de gestul fostului primar al sectorului 4.

Am venit să depun o contestaţie faţă de candidatura lui Piedone. Mă intrigă gestul lui, pentru că este cercetat penal. Dacă va fi reales va fi responsabil de siguranţa cetăţenilor şi nu e normal. Am fost internat în România, apoi în Austria, la Graz. Fac încă recuperare. Nu susţin politic pe nimeni, a arătat el.

Un alt supravieţuitor venit să depună contestaţie a spus că gestul fostului edil îi lezează pe toţi cei care au avut de suferit în urma incendiului de la Colectiv.

Nu mai suportăm să fim batjocoriţi şi minţiţi de autorităţi. Gestul lui este un act care ne lezează, atât pe noi, cât mai ales pe cei morţi, a afirmat el. Cristian Popescu-Piedone şi-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

El a anunţat că va candida independent.

Asociaţia Colectiv GTG 3010 afirmă că fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone are partea sa de vină, din punct de vedere moral, pentru ceea ce s-a întâmplat în clubul Colectiv şi anunţă că până vineri, la ora 17,00, pot fi depuse contestaţii la candidatura acestuia pentru un nou mandat de primar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel