Supraviețuitoare din Muntenegru: Am văzut cum au fost spulberați

mihaela_niculescu_13931100
mihaela_niculescu_13931100

Primul loc din autobuz, din spatele șoferului, este cel al morții. Ultimul este cel al oamenilor care-și văd moartea cu ochii. A fost și cazul Mihaelei Niculescu care a văzut cum cei care se aflau pe scaunele din fața sa au fost spulberați. A crezut că și-a văzut propiul sfârșit, însă salvarea ei a fost crengile copacilor și niște muntenegreni săritori și inimoși. 

"După ce s-a izbit de parapet, am văzut cum se sparg geamurile de la parbriz şi cei din faţă au început să fie spulberaţi, ridicaţi de pe scaune şi eu nu ştiu cum am ieşit din autocar, şi m-am trezit în nişte pomi", a povestit femeia, scrie RTV.

"Când m-am trezit în pom, am început să strig şi la scurt timp s-au auzit drujbele, veneau să taie pomii ca să-şi caute loc şi am fost luată pe o targă şi dusă cu ambulanţa la spital. Am fost singură în ambulanţă. Pe fiecare cum îi scotea îi ducea la spital într-o viteză nemaipomenită. N-am putut să-mi explic, m-am gândit că poate şi ceilalţi vor fi salvaţi şi ne vom întâlni cu toţii la spital", spune femeia.

"În spital a fost o doamnă care a avut telefonul la dânsa şi aşa am putut să anunţ că sunt în viaţă şi să stea liniştiţi", a declarat victima accidentului din Muntenegru.

Se va întoarce în Muntenegru pentru a vizita oamenii care au salvat-o.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel