Urmărește emisiunea live


Supravieţuire miraculoasă în munți. Ce a pățit un clujean

Un biolog în vârstă de 26 de ani din Cluj a supravieţuit miraculos timp de 4 zile în munţii Cindrel, după ce a căzut în gol aproximativ 15 metri printre stânci.

Fără să se poată ridica, deoarece avea un traumatism în zona bazinului, bărbatul s-a târât mai bine de 2 kilometri, până în apropierea refugiului Cânaia, unde a fost găsit joi de nişte ciobani care au alertat autorităţile, informează Adevărul.

"Spre surprinderea noastră am găsit un tânăr de 26 de ani, biolog din Cluj, care căzuse în zona vârfului Cindrel, la o altitudine de 2.200 de metri, luni după masa.Suferise un traumatism la nivelul bazinului şi pentru că nu avea semnal pe telefon şi era singur s-a deplasat târându-se aproximativ 2 kilometri şi jumătate până în apropierea refugiului Cânaia, unde a fost găsit joi dimineaţa de nişte ciobani care au urcat abia miercuri", a spus Adrian David, şeful Serviciului Salvamont Sibiu.

Salvamontiştii spun că e o adevărată minune faptul că bărbatul a reuşit să supravieţuiască atâtea zile pe munte, şi că nu s-au mai confruntat cu astfel de cazuri în ultimii 30 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel