Supraviețuitorul trupei Goodbye to Gravity (Colectiv) s-a alăturat inițiativei USR

Scutaru Cristina / 24 iul 2018 / 23:46 Salveaza PDF Comentarii
Foto: Facebook / Asociația Colectiv GTG 3010
Descriere foto: Foto: Facebook / Asociația Colectiv GTG 3010

Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al formației Goodbye to Gravity după incendiul din Colectiv, a semnat inițiativa USR de modificare a Constituției ”Fără penali în funcții publice”.

USR Arad a informat că la cortul de campanie pentru strângerea semnăturilor au venit membrii familiei lui Andrei Găluț și au adus semnătura acestuia, primită prin poștă din Germania.

„Solistul și unicul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity, grav rănit în incendiul din clubul Colectiv, a dorit să transmită susținerea sa pentru o societate curată, în care politicienii certați cu legea nu au ce să caute. La mai bine de doi ani și jumătate de la tragedia care a expus dimensiunea corupției și efectele sale criminale, artistul arădean s-a alăturat sutelor de mii de semnatari ai campaniei, din clinica din Germania unde urmează procesul de recuperare", arată USR Arad.

Gest de suflet

„Semnătura sa are o valoare simbolică deosebită, Andrei reprezentând una dintre victimele cele mai grav și mai direct afectate de fenomenul corupției. Semnând împotriva unor politicieni pentru care legea și normele sunt cel mult opționale, pentru care banii publici contează mai presus decât viețile și bunăstarea cetățenilor, solistul arădean le spune că ne-am săturat de ei, că dorim o societate guvernată de bun simț și de responsabilitate. Cei care doresc să sprijine campania #FărăPenali o pot face semnând la cortul din fața magazinului Ziridava, zilnic între orele 10-18:00. Pot descărca liste pe farapenali.ro, pentru a le semna alături de prieteni, colegi și familie și a le aduce apoi la cort sau la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4", se mai arată în mesajul USR Arad.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25