Supraviețuitoare de la Colectiv, episod DUREROS cu patronul clubului

Într-un interviu acordat la un post de televiziune, Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a spus că are și el partea lui de responsabilitate în tragedia care a îndurerat o țara întreagă.

Corina Gabriela Ioniță, o supraviețuitoare din incendiul de la Colectiv, a povestit că s-a întâlnit cu Costin Mincu pe holurile tribunalului.

"M-am întâlnit și eu cu Costin astă vară, pe holurile tribunalului. I-am spus că nu e primul pe lista mea de vinovați și că îi ințeleg drama. Trebuie să fie cumplit să trăiești cu 65 de morți pe conștiință și alți 150 mutilați.

A izbucnit în lacrimi și mi-a sărit de gât, șoptindu-mi că sunt singurul supraviețuitor care l-a salutat, care îi spune că înțelege și drama lui... l-am strâns tare, preț de câteva secunde...

Acești oameni sunt distruși, ca și noi, dar noi măcar am primit suport și avem totuși șansa unui viitor aproape normal... ei nu îl vor avea deloc", a spus Corina Gabriela Ioniță.

[citeste si]

Costin Mincu este unul dintre patronii clubului Colectiv, club în care și-au găsit sfârșitul 64 de tineri. Un al 65-lea și-a pus capăt vieții, ca urmare a traumelor suferite în urma incendiului, în care și-a pierdut iubita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel