Supraviețuitoare Colectiv: "Nu credeam în Dumnezeu"

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Corina Ioniță este una dintre supraviețuitoarele tragediei Colectiv. Aceasta a fost rănită și tratată într-un spital din Anglia, iar acum a revenit acasă. Pentru Corina, tragedia de la Colectiv a fost momentul crucial, o atee convinsă L-a descoperit pe Dumnezeu.


"Mi-a luat întâi părul foc, apoi spatele şi mâna. Am simţit cum efectiv telefonul mi se topeşte în mâna. În momentul în care focul m-a cuprins, am fost sigură că voi muri. Eram prinsă la mijloc, nu aveam scăpare. Eram sigură că voi muri.

Mi-am tras tricoul peste gură, apoi am căzut jos. Eu nu sunt credincioasă. Sunt atee. Şi a fost pentru prima dată în viaţă mea când am rostit numele lui Dumnnezeu şi i-am cerut ceva: i-am cerut să mă salveze. Şi m-a salvat! De atunci, îi vorbesc lui Dumnezeu.

Nu ştiu dacă mă aude, dar mie îmi face bine.Cu siguranţă m-a trimis acolo că să învăţ o lecţie şi cu siguranţă m-a salvat pentru că mai am ceva de făcut aici!”, spune tânăra care, odată cu infernul prin care a trecut în ziua de 30 octombrie, a ajuns să-L cunoască pe Dumnezeu, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel