O femeie trăiește după ce s-a aruncat de la etajul 15

O femeie din Capitală a fost internată la Spitalul „Bagdasar-Arseni” după ce, joi dimineaţă, a căzut de la etajul 15 al unui bloc dintr-un compex rezidențial din Capitală, aceasta fiind găsită, în stare de comă.

Din primele informații, se pare că femeia, o avocată în vârstă de 42 de ani, ar fi vrut să se sinucidă. Cu toate că înălțimea a fost foarte mare, Tereza I. a scăpat cu viață ca prin minune după o cădere în gol de aproximativ 25 de metri! Motivul care ar fi împins-o pe femeie să sară de la etaj pare să fie o problemă financiară, scrie Libertatea.

Măcinată de gândurile unor datorii cărora nu le găsea o rezolvare rapidă – spun surse judiciare care au preluat cazul tentativei de sinucidere -, femeia s-a urcat pe pervazul geamului din dormitor și a făcut saltul în gol pe care și l-ar fi dorit a fi mortal. Numai că, în dreptul etajului 7, trupul i s-a lovit de acoperișul comun al parcării supraetajate și al centralei termice ale imobilului aflat în respectivul complex rezidențial.

Astfel, căderea i-a fost atenuată după aproximativ 25 de metri de terasa cu acoperiș din tablă și spumă poliuretanică, amalgam salvator care a acționat pentru Tereza precum o plasă. În stare gravă, cu multiple fracturi, ea a fost "culeasă" de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul "Bagdasar Arseni" unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel