Suporteri reținuți de Poliție după bătaia de pe străzile din Timișoara

Bătaie între suporterii timișoreni și cei ai lui Dinamo Sursa: Ultras România
Bătaie între suporterii timișoreni și cei ai lui Dinamo Sursa: Ultras România

Opt suporteri ai echipei Dinamo București au fost reținuți pentru 24 de ore după ce s-au bătut cu fanii echipei Poli Timișoara, în centrul orașului. 

A fost nevoie de intervenția jandarmilor și a polițiștilor, conform Mediafax. Potrivit IPJ Timiș, în urma audierilor și verificărilor făcute de polițiștii Secției 1 Timișoara cu privire la bătaia, care a a avut loc între mai mulți suporteri, au fost reținute pentru 24 de ore opt persoane din galeria Dinamo pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă pentru identificarea și altor persoane implicate în încăierare.

Amintim fapul că incidentele au avut loc marți între suporterii echipei Poli Timișoara și cei ai lui Dinamo, aceștia din urmă trecând prin Timișoara pentru  meciul din Cupa României împotriva arădenilor de la UTA. Din primele surse, suporterii dinamoviști ar fi fost atacați cu bâte și scaune de către mai multe persoane în Piața Unirii din Timișoara, intervenind imediat polițiștii și jandarmii. Ulterior, scandalul s-a mutat și pe alte străzi din oraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel