Super reduceri la închirieri autorulote de lux!

Super ofertă early booking pentru vacanțele petrecute în autorulote de ultima generație
Super ofertă early booking pentru vacanțele petrecute în autorulote de ultima generație

Haihui Camper lansează o super ofertă early booking pentru vacanțele petrecute în autorulote de ultima generație, model 2019. 

Cei care rezervă și achită integral până în 15 iunie beneficiază de 30% reducere. Vorbim de hoteluri de 4 stele pe roți, care te pot plimba prin toată Europa. Toate autorulotele au bucătărie dotată cu aragaz, frigider, congelator, apă caldă, baie duș, zonă de luat masa, dormitor, masă cu scaune pliante pentru exterior, etc. O asemenea bijuterie se închiriază în mod normal cu minim 160-180 euro pe zi. Cu oferta early booking lansată de ei poți petrece o săptămână în sezonul de vară într-un camper de lux cu un cost de pană în 900 euro. Mai mult decât atât, nu ai limită de kilometri.

De ce să mergi în concediu cu un camper? Oprești cînd vrei, unde vrei, în fiecare zi alt peisaj, nu mai ai de urcat bagajele în hotel si de le coborât, copii uită de telefoane, petrec cât mai mult timp în aer liber, poți explora zone pe care în alte condiții nu le-ai face, poți face un tur al Europei, Coasta de Azur, Grecia, Tările Nordice, poți încerca în fiecare zi altă plajă, alte restaurante, altă țară. Te-ai săturat de aglomerație, de mulțime, de gălăgie, ia-ți casa cu tine și cucereste lumea! Limita este doar imaginația ta!

Treci prin Monte Carlo, Monaco, Elveția! Este șansa de a vedea lumea cu alți ochi

Mergi la unul din parcurile de distracție din Europa! Gardaland de exemplu. Copii nu vor uita toată viața această minunată experiență! Treci prin Monte Carlo, Monaco, Elveția! Este șansa de a vedea lumea cu alți ochi! Peste tot sunt campinguri special amenajate pentru autorulote! Peste tot este ceva nou de văzut, de vizitat, de savurat! Este timpul pentru o nouă aventură!

Este timpul să devii un explorator a lumii. Haihui Camper te ajută să faci primul pas. Totuși trebuie să te atenționăm de un mare risc: provoacă dependență! După ce vei merge cu autorulotele lor vei uita de orice altă variantă de vacanță și abia vei aștepta noul concediu.

Dă-i fiecărei zile șansa de a deveni cea mai frumoasă zi din viața ta!

Mai multe detalii pe www.haihuicamper.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel