Sunt disperat, nu sunt infractor, a strigat MM Stoica către magistrați

Curtea de Apel București a luat în discuție, vineri, contestația prin care Mihai Stoica, managerul FC Steaua București, solicită anularea condamnării sale la 3 ani și 6 luni de închisoare primită în Dosarul Transferurilor. Instanța a decis amânarea pronunțării unei sentințe pentru 30 mai. 

Managerul clubului Steaua București, Mihai Stoica, le-a spus vineri judecătorilor de la Curtea de Apel București că este disperat de situația în care se află, susținând că a fost condamnat pe nedrept, iar familia lui trăiește acum din pensiile părinților.

În sala de judecată, MM Stoica a declarat că instanța care l-a condamnat a dat dovadă de rea-credință, deoarece magistrații nu au ținut cont de lipsa probelor și că faptele de care este acuzat s-au prescris.

Citește și: Unul dintre greii fotbalului poate scăpa de pușcărie

"În viața mea, eu am fost un performer, nu un infractor. Știu că Justiția nu are o latură umană, dar a condamnat familia, care trăia exclusiv din câștigurile mele, e adevărat, consistente. Familia mea trăiește acum din două pensii ale părinților mei, care au peste 80 de ani", le-a mai spus MM Stoica judecătorilor, afirmând că este hotărât să meargă la CEDO.

El a mai arătat că a avut succese importante ca manager la cluburile de fotbal pe care le-a condus, cluburi care au adus în țară peste 100 de milioane de euro.

Fiica lui MM Stoica a plâns tot timpul în sala de judecată, iar la finalul procesului i s-a aruncat acestuia în brațe, după care fata a căzut la podea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel