Șumudică, victima unei jigniri rasiste în Turcia

La o lună de la cazul „Colţescu” din Champions League, Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV din Turcia. 

După o lună de la cazul „Colţescu” din Champions League, românul Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV din Turcia.

Marius Şumudică a dezvăluit că se simte insultat de conducerea echipei sale după primele negocieri pentru prelungirea contractului.

Acest lucru l-a înfuriat pe Erman Toroglu, un cunoscut comentator TV turc. Reacţia sa a fost, însă, una extrem de jignitoare la adresa antrenorului român. L-a numit pe Marius Şumudică „ţigan” şi „cerşetor”, relatează Mediafax.

„Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan. Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a spus comentatorul turc.

Marius Şumudică antrenează la Gaziantep de pe 14 iunie 2019, echipă care e pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte în 17 meciuri. Şumudică a cerut un salariu de 1,6 milioane de euro pentru el şi staff-ul lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel