Summitul G 20. Întâlnirea Putin-Trump, incertă

Kremlinul a anunţat marţi că SUA nu au făcut nicio propunere oficială pentru o întrevedere între preşedintele american Donald Trump şi liderul rus Vladimir Putin în marja summitului G20 ce se va desfăşura în Japonia luna viitoare, informează Reuters.

Donald Trump a declarat luni că se va întâlni cu Vladimir Putin şi cu preşedintele chinez Xi Jinping în timpul summitului G20.

'Am notat declaraţia' preşedintelui american Donald Trump, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, în timpul unei conferinţe de presă, adăugând că s-au mai făcut astfel de declaraţii, dar că nu au existat discuţii cu privire la o astfel de întrevedere şi cu atât mai mult un acord asupra ei.

Dmitri Peskov a subliniat că ultima întrevedere planificată între Vladimir Putin şi Donald Trump a fost anulată la iniţiativa Washingtonului.

China a anunţat la rândul său marţi că nu are 'nicio informaţie' de transmis cu privire la o eventuală întrevedere între Donald Trump şi Xi Jinping, în pofida faptului că liderul american a anunţat luni că se va întâlni la sfârşitul lui iunie cu omologul său chinez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel