Summitul Celor Trei Mări. Juncker, declarații în România

Juncker
Juncker

Șeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, prezent în România pentru Summitul Iniţiativei celor Trei Mări, a făcut o serie de declarații.

„A fost o zi în românii au arătat că sufletul democrației trăiește în această țară și datează de mult. (...) Mă bucur că sunt aici împreună cu dumneavoastră și cu prietenii noștri din Statele Unite. Uneori, avem și relații tensionate. Nu vom uita că relația transatlantică este una puternică”, a zis Juncker.

„Merită să ne implicăm”, a mai spus șeful Comisiei Europene.

Amintim că, în marja summitului, luni se desfăşoară, la Romexpo, sub înaltul patronaj al preşedintelui României, prima ediţie a Forumului de Afaceri al Iniţiativei celor Trei Mări, co-organizat de Administraţia Prezidenţială a României şi Camera de Comerţ şi Industrie a României, în cooperare cu Consiliul Atlantic al Statelor Unite şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative. Cu această ocazie va fi parafată Declaraţia Comună privind crearea reţelei Camerelor de Comerţ a Iniţiativei celor Trei Mări, precum şi Scrisoarea de intenţie în legătură cu înfiinţarea unui Fond de investiţii destinat aceleiaşi Iniţiative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel