Summit UE 2019. Ce se întâmplă pe traseele delegațiilor oficiale. Măsuri sporite de securitate

Alexandru Ichim / 25 apr 2019 / 18:39 Salveaza PDF Comentarii
Sibiu
Sibiu

Potrivit unui comunicat remis joi, în contextul Summitului de la Sibiu, Comitetul Interministerial pentru Securitate "România-UE 2019" a implementat o serie de măsuri normale şi necesare pentru evenimentul care se va desfăşura pe data de 9 mai.

Asigurarea securităţii spaţiului aerian şi monitorizarea video a traseelor de deplasare şi a zonelor folosite de delegaţiile oficiale reprezintă priorităţi ale Comitetului Interministerial pentru Securitate "România-UE 2019" pentru buna desfăşurare a Summitului de la Sibiu din 9 mai.

Având în vedere prezenţa şefilor de stat şi de guvern, precum şi a oficialilor europeni, o prioritate reprezintă asigurarea securităţii spaţiului aerian. O altă măsură luată pentru buna desfăşurare a Summitului a fost amplasarea sistemului video de monitorizare a traseelor de deplasare şi a zonelor folosite de delegaţiile oficiale. În plus, în toate spaţiile de cazare ale oficialilor europeni au fost stabilite măsurile de protecţie ce se impun pe durata vizitei lor la Sibiu, se arată în comunicat.

Toate măsurile adoptate în perioada Summitului de la Sibiu sunt gândite astfel încât viaţa comunităţii să decurgă normal iar toate evenimentele publice organizate în Sibiu să se desfăşoare aşa cum au fost programate, precizează Comitetul Interministerial pentru Securitate "România-UE 2019".

Vezi și: Evaziune fiscală impresionantă, printr-o firmă fantomă a unui fals cetățean maghiar

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28