Urmărește emisiunea live


Summit Sibiu, mobilizare pentru evenimentul anului

Uniunea Europeană
Uniunea Europeană

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Tiberiu Ivancea, a dat asigurări joi că sutele de invitaţi la Summit-ul UE care va avea loc în 9 mai nu trebuie să fie îngrijoraţi, poliţiştii având tot ce le trebuie pentru a le asigura securitatea.

Pentru Summit-ul din mai vor fi mobilizaţi 900 de poliţişti, din care mai mult de jumătate, în jur de 500, vor fi aduşi din alte judeţe.

"În momentul de faţă suntem în grafic cu toate pregătirile, avem stabilite în proporţie de 90 % efectivele de care avem nevoie, logistica necesară, astfel încât din punctul nostru de vedere nu va fi nicio problemă. Pot să vorbesc doar despre Poliţie, noi vom avea angrenaţi în jur de 850 - 900 de poliţişti. (...) În jur de 500 de poliţişti (din alte judeţe - n.r.). În principiu avem ceea ce ne trebuie", a declarat Tiberiu Ivancea, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la Colegiul Prefectural.

Dacă în municipiul Sibiu nu se va reuşi montarea tuturor camerelor video din sistemul performant cerut de Poliţie, şeful IPJ Sibiu spune că cei din subordinea sa se vor descurca şi fără acesta.

"Cum ne-am descurcat până acum, ne putem descurca şi fără acest sistem de monitorizare. Nu ştiu din punct de vedere al altor structuri. Este necesar acel sistem, dacă nu este, se poate şi fără", a menţionat şeful IPJ Sibiu.

În 9 mai 2019, municipiul Sibiu va fi, pentru o zi, capitala politică a Uniunii Europene, aici urmând să se reunească şefii de stat şi de guvern din UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel