Summit Sibiu - miting PSD. Herjeu, replică dură pentru Andrei Caramitru

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Radu Herjeu a reacționat într-o postare pe Facebook la mesajul lui Andrei Caramitru cu privire la summitul UE de la Sibiu și mitingul PSD de la Iași.

“Vor ca diseară, când vor fi buletinele de știri in toată lumea, imaginile din Sibiu sa fie combinate cu oroarea meeting-ului PSD din Iași (mesaje anti-UE, bătăi de stradă, zeci de mii de zombie din satele Moldovei care urlă împotriva civilizatiei Europene).” este mesajul lui Andrei Caramitru de pe Facebook.

Replica lui Radu Herjeu:


Camaradul altora, caramitru jr, s-a gandit sa mai ajute putin PSD-ul sa castige niste voturi, cu o noua manifestare inteligent-europeana, tipica partidului din care face parte: "Vor ca diseară, când vor fi buletinele de știri in toată lumea, imaginile din Sibiu sa fie combinate cu oroarea meeting-ului PSD din Iași (mesaje anti-UE, bătăi de stradă, zeci de mii de zombie din satele Moldovei care urlă împotriva civilizatiei Europene)."

Lasand la o parte ca batai de strada au fost la mitingul "europenilor" din 10 august si ca opiniile impotriva atitudinii politicianiste a unor lideri europeni si a diferentelor de calitate cand vine vorba de produse alimentare nu sunt "mesaje anti UE" decat in capul prostilor care inghit propaganda ca pe produsele sus pomenite, sa ii cataloghezi pe oamenii aceia din Moldova drept "zombie" dovedeste ca scolile inalte pe bani buni din Elvetia nu iti dau nici IQ, nici decenta, nici echilibru! Dar hei, oamenii noi n-au nevoie de asa ceva! a reacționat Radu Herjeu, într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel