Summit G20. Trump, întâlnire cu Putin: A fost FORMIDABILĂ

Președintele SUA, Donald Trump, a calificat sâmbătă drept "formidabilă" prima sa întrevedere cu liderul rus Vladimir Putin, pe care a avut-o cu o zi înainte în marja summitului G20, informează AFP.

"Întrevederea a fost formidabilă", a declarat el la începutul unei întâlniri cu premierul britanic Theresa May, în a doua zi a summitului G20 ce se desfășoară la Hamburg, în Germania. 

Prima întâlnire dintre președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, s-a încheiat vineri seara la Hamburg, în marja summitului G20, după aproape două ore și jumătate de discuții. Președinții american și rus, care și-au strâns mâna și au afișat chipuri surâzătoare la deschiderea summitului vineri dimineață, și-au început întrevederea în jurul orei locale 16:00, printr-un schimb de amabilități înaintea începerii discuției, în prezența presei.

La întâlnirea dintre Putin și Trump au asistat ministrul de externe rus Serghei Lavrov și secretarul de stat american, Rex Tillerson. Întrevederea a avut o scurtă pauză alocată declarațiilor de presă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel