Summerfest: Festivalul berii, din 12 iulie, la Alexandria

Festival
Festival

Primaria Alexandria inițiază un nou festival de trei zile cu bere, mici si muzică începând cu data de 12 Iulie, scrie ZiarulTeleormanul.ro.

Autor: Adela Jușcă

Evenimentele care demarează pe 12 iulie vor purta denumirea generică de Summerfest, organizatorii dorind ca prezenţa alexăndrenilor să fie substanţială, mai ales că trupele invitate sunt de un alt nivel decât cele care au sosit până acum în oraş. Important de precizat este faptul că Festivalul se autofinanţează iar organizatorii doresc să implice cât mai mulţi parteneri, pentru ca evenimentul să fie unul cât mai reuşit.

 În prima zi a festivalului, vor urca pe scena din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor cei de la No Antidot, urmaţi de  trupa de hip-hop din Craiova, CIA şi de Suckar Nation, o formaţie care interpretează piese tradiţionale foclorice pe ritmuri de rock. A doua seară va fi onorată de Red Cat Bone, o trupă de rock din Craiova, urmaţi de Electric Fence,  iar seara va fi încheiată de Timpuri Noi.

 Ultima seară de spectacol va avea o tonalitate etno, alexăndrenii având posibilitatea să participe la un spectacol pus la punct de formaţia Brâuleţul din Saelele şi apoi la un concert al faimoasei trupe Hara.  Evenimentul va fi prezentat de Tom Crângureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel