Sulfina Barbu, aflată la DNA, o înțeapă pe Elena Udrea

Fostul ministru Sulfina Barbu a declarat joi, la intrare în sediul DNA, că Elena Udrea probabil încearcă să arunce vina şi pe alte persoane prin declaraţiile referitoare la faptul că mai mulţi lideri ai PDL ar fi ştiut că Bogdan Buzăianu aducea la partid mai mulţi bani.

'Cred că este dificil pentru o persoană care este cercetată penal şi în atât de multe dosare şi probabil că încearcă să arunce vina şi pe ceilalţi. Nu ştiu care sunt motivele domniei sale, dar eu sunt convinsă că vor stabili cei din justiţie adevărul şi vinovaţii', a afirmat Sulfina Barbu, întrebată ce motive are Elena Udrea să declare că Buzăianu ar fi mers la partid cu bani şi că despre acest lucru ştiau şi persoane din conducerea PDL de atunci.

Sulfina Barbu a confirmat că a fost citată ca martor în calitate de membru al biroului de conducere al fostului PDL, că va răspunde la toate întrebările şi că nu îl cunoaşte pe Bogdan Buzăianu.

Întrebată dacă ştia că partidul a fost finanţat din bani negri, ea a precizat: 'Categoric nu. (Era finanţat - n.r.) din cotizaţii şi din donaţii. Pot să vă spun că la partid, conform legii, cotizaţiile şi donaţiile sunt sursele de venit ale partidului plus finanţarea de la nivel naţional pentru partidele parlamentare din bugetul de stat, dar cei care s-au ocupat de astfel de lucruri sigur că vor trebui să răspundă'. 'Eu sunt convinsă că dacă s-ar fi ştiut de aceste lucruri şi dacă ele sunt reale şi sunt fundamentate, cauza ar fi fost soluţionată de mai mult timp. (...) Oamenii sunt cei care trebuie să răspundă pentru ceea ce au făcut', a spus Sulfina Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel