Suleyman Magnificul: Mustafa face greșeală după greșeală

La scurt timp după desemnarea noului șef al ienicerilor, Sultanul îi testează loialitatea fiului sau, Prințul Mustafa. Cum Suleyman bănuiește că fiul sau ar putea declanșa, în orice moment, o revoltă, pentru a urca pe tron, acesta îi trimite un ienicer, menit să-l provoace pe prinț. 

În felul acesta, Sultanul va afla dacă Mustafa îi este devotat. Considerand că și-a cam neglijat copiii, Suleyman îi da ordin boierului Nasuh să inspecteze, în secret, sangeacurile prinților pentru a afla dacă aceștia guvernează, așa cum se cuvine, ținuturile pe care le-au primit în grijă.

Huricihan și Cihangir pleacă la Kutahya, la sangeacul printului Baiazid, pentru a-l vizita pe acesta. Tânara Sultană ascunde adevăratul motiv al acestei călătorii, iar Cihangir, care o iubește în taină pe aceasta, va afla un secret care îi va frânge inima.

Citește și: Suleyman Magnificul: Zilele lui Mustafa sunt numărate

Hurrem este foarte fericită ca Nurbanu îi va dărui un copil lui Selim și este mândră că a ales-o pe aceasta să-i fie aproape fiului sau. Hurrem este îngrozita de vestea că Nazenin, cadâna care poartă in pântece copilul Sultanului, urmează să nască. Ceasul nașterii se apropie, iar Sultana Fatma veghează îndeaproape asupra cadânei, de teama ca nu cumva Hurrem, cu ajutorul slugilor sale, să ucidă pruncul

Mahidevran nu privește cu ochi buni relația pe care o are Mustafa cu Mihrunnisa, fiica Pasei Hizir Hayreddin, șeful flotei otomane. Însusi Sultanul i-a atras atenția fiului său ca o relație cu Mihrunnisa nu ar fi potrivita pentru dinastie, dar Mustafa ia o hotărâre care ii va șoca pe toți.

Ce veste uluitoare o face pe Hurrem să treacă de la agonie la extaz, în clipa când află că Marele Sultan mai are un copil, ce veste primită din sangeacurile prinților îl mâhnește teribil pe Suleyman și ce decizie va lua Mustafa, în ceea ce privește relația cu Mihrunnisa, aflati vineri, 16 mai, de la ora 20:00, urmârind un nou episod din serialul "Suleyman Mangificul – Sub domnia iubirii", la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel