Șuier, un câine polițist, a ajuns la Neversea: ”Atent la ceea ce unii cred că nu se vede!”

Foto Facebook / MAI
Foto Facebook / MAI

Șuier, un câine polițist, și-a făcut apariția la Neversea.

„A promis că va fi prezent și este! El chiar este Șuier și de azi este la Constanța! Vă dorim o petrecere frumoasă tuturor! Noi rămânem la datorie!”, se precizează pe contul de Facebook al MAI.

„Atent la ceea ce unii cred că nu se vede!”, a adăugat sursa citată.

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, și-a deschis joi porțile pentru zeci de mii de fani din întreaga lume. Festivalul se va desfășura pe parcursul a 4 zile și 4 nopți (în intervalul 7-10 iulie), pe scenă urmând să urce peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume.

Compania Jump In Dance va ajunge la malul Mării Negre cu cei 50 de dansatori și animatori pentru a menține atmosfera celor patru zile de festival. Sesiunile de dans pe plajă vor include și o trupă de dansatori profesioniști de samba, Samba du Brasil, creată de celebrul dansator Willmark, care va fi însoțită și de doi percuționiști.

Acrobați din România, Spania și Marea Britanie sunt pregătiți să îi surprindă pe fani cu agilitatea lor: 10 Jellyfishes pregătesc un moment special sub conceptul Illuminated Parade, culori extravagante vor fi aduse de spaniolii de la Little Garden și artiștii britanici de la Mermaidens vor face o demonstrație de măiestrie pe picioroange. Trupa Amaris Agni va face magie cu focul și sistemele LED noaptea, pe plajă.

 

„Trenurile Soarelui” merg la Neversea. Anunțul CFR Călători

 

La Festivalul Neversea se poate ajunge și cu trenul, iar „Trenurile Soarelui” sunt la dispoziția celor care merg acolo, în perioada 7-10 iulie, informează CFR Călători.

„Toate regiunile ţării sunt conectate cu litoralul românesc, CFR Călători oferind tuturor posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur pentru Festivalul Neversea. Toate “Trenurile Soarelui” au în compunere vagoane clasă climatizate. CFR Călători va asigura compunerea maximă tehnic disponibilă pentru fiecare garnitură de tren”, a anunțat CFR Călători într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel