SUEDIA: UN CAMION A INTRAT în MULȚIME: MORȚI și răniți - VIDEO. UPDATE

Scene de coșmar în Suedia! Un camion a intrat în mulțimea de pe o stradă din centrul orașului Stockholm, scrie Aftonbladet.

UPDATE 07:15: Unul din cei doi bărbați arestați de poliția suedeză vineri este suspect de omoruri cu caracter terorist, a anunțat procuratura în cursul nopții, printr-o purtătoare de cuvânt citată de agențiile de presă internaționale.

UPDATE 04:33: Poliția suedeză a efectuat vineri noaptea a doua arestare după atacul comis de un șofer care a ucis cu camionul patru oameni și a rănit 15, transmite televiziunea publică SVT, preluată de Reuters.

UPDATE 21:00: Poliția suedeză a arestat vineri un bărbat în suburbia Marsta din nordul capitalei Stockholm, a relatat ziarul Aftonbladet, citat de Xinhua. Potrivit publicației, bărbatul era rănit ușor și a declarat că este autorul atacului în urma căruia au murit patru oameni și au fost răniți mai mulți.

UPDATE 19:00: Poliția suedeză a anunțat că nu l-a arestat încă pe șoferul camionului care a intrat vineri în mulțimea de pe o arteră comercială din centrul capitalei Stockholm, dar a difuzat imagini de la camere desupraveghere cu bărbatul pe care îl caută, potrivit AFP.

UPDATE 18.35: Poliția norvegiană va purta arme în principalele orașe și pe aeroportul din Oslo.

UPDATE 17:10: Compania de bere Spendrups, care deține camionul, a spus că vehiculul fusese furat în cursul zilei de vineri.

UPDATE 16:55: "Am văzut sânge peste tot și am auzit oameni țipând. Poliția a venit la fața locului, iar victimele au primit primul ajutor", a spus un martor, citat de Le monde.

UPDATE 16:41: Poliția tratează incidentul drept atac terorist și sfătuiesc oamenii să se îndepărteze de zona cu pricina.

Cel puțin cinci oameni au murit. Poliția spune că există și răniți în urma nefericitului eveniment.

"Un vehicul a rănit mai multe persoane pe strada Drottningatan", a declarat pentru Reuters purtătoarea de cuvânt a poliției.

Incidentul s-a produs în apropierea unui mare magazin, la intersecția dintre o mare arteră și cea mai frecventată stradă pietonală din capitala Suediei, relatează și AFP.

Echipaje ale poliției au fost trimise la fața locului. Zona a fost eliberată.

știrea se actualizează

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel