Suedia - România. Lucescu, sfat prețios pentru Contra

Mircea Lucescu a vorbit despre meciul dintre Suedia și România, care va avea loc sâmbătă, în debutul preliminarilor pentru Euro 2020.

Lucescu, cel care cunoaște bine echipa Suediei, după ce i-a avut pe nordici adversari în perioada în care antrena selecționata Turciei, le-a dat un sfat tricolorilor.

„Va fi foarte greu pentru noi, pentru că nu se compară cu meciul pe care l-au jucat anul trecut (n.r - amicalul câștigat de România cu 1-0). Atunci au folosit rezervele mai mult. A fost o performanţă bună, să câştigi chiar şi cu rezervele. Acum, suedezii folosesc echipa care joacă împreună de aproape doi ani.

Suedia e echipa care a eliminat Italia, care a făcut rezultate foarte bune la Cupa Mondială. Şi în Liga Naţiunilor a început mai prost şi a câştigat grupa. O echipă foarte disciplinată, foarte bine pregătită fizic, pentru că acesta este spiritul suedezilor, de sportivi 100%. Au o disciplină bună de joc, din punct de vedere tactic ştiu foarte bine ce au de făcut.

Din punct de vedere tactic, ştiu exact ce trebuie să facă, revin foarte uşor în apărare. Joacă fără niciun fel de posesie, recuperează imediat, verticalizează, trebuie să fim foarte atenţi, să închidem mai ales în zonele centrale, iar pe margini să nu îi lăsăm să ajungă la centrare.

E clar că e un meci dificil. Trebuie să fim bine organizaţi şi să evităm contactul direct cu ei. Cel mai bine ştie Contra acest lucru, sunt convins că i-a analizat bine", a declarat fostul selecționer la TV Telekom Sport, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel