Urmărește emisiunea live


Suedezii dresează ciorile să adune țigări. Uitați-vă la ce lucrează ciorile protejate de Nicușor Dan. Imagini cu impact emoțional

Imagini surprinse pe o stradă din București arată cum ciorile, animale protejate de Primărie, îi dau o mână de ajutor lui Nicușor Dan la deratizare. 

Nicușor Dan a plătit un studiu care să evalueze numărul de ciori din Cișmigiu și impactul acestora asupra mediului. Astfel, a evitat să răspundă solicitărilor cetățenilor care se plâng de zgomotul făcut de stolurile care au invadat Capitala și de mizeria făcută de miile de zburătoare, al căror găinaț a schimbat culoarea asfaltului sau a mașinilor, a distrus pomii și care poate transmite diverse boli.

Nu se știe cât va plăti în final Primăria pe studiile despre ciori, dar sigur va face economii pe modelul suedez. În capitala Suediei, au fost dresate ciori să adune mucurile de țigări de pe străzi, ca să economisească banii dați pe salubritate.

În Bucureștiul lui Clotilde Armand și Nicușor Dan, o problemă mai gravă decât mucurile de țigări aruncate pe jos o reprezintă șobolanii. Armand le-a deschis fast-food-uri în Sectorul 1, unde criza gunoaielor nu pare a avea sfârșit, iar deratizarea promisă de primarul general merge la fel ca recondiționarea conductelor de apă caldă, adică nu prea are efect.

Cum minus cu minus dă plus, așa cum ne spune matematicianul de la PMB, înmulțirea nemumăratelor ciori (în sensul că încă nu s-a terminat studiul care le numără) ar putea fi soluția pentru eliminarea șobolanilor. Imagini surprinse pe o stradă din București arată cum fac ciorile treaba Primăriei Generale.

De menționat că șobolanul se aventurase ziua în amiaza mare pe carosabil, așa cum fac de altfel tot mai multe rozătoare, care se simt în București ca la ele acasă. Ghinionul a făcut să fie zărit de o pereche de ciori și eliminat ”natural”, așa cum vedeți în imagini. Dacă mai sunt și bucureșteni sensibili le recomand să nu deschidă galeria foto. Dar șansele sunt mici : să reziști în București, printre gunoaie, gândaci sau șobolani cât pisica și să te mai șocheze împărțirea prăzii între două ciori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel