Urmărește emisiunea live


Sucul de kiwi încetinește îmbătrânirea. O porție pe zi este suficientă

Sucul de kiwi încetinește îmbătrânirea. O porție pe zi este suficientă. Sursa foto: freepik.com
Sucul de kiwi încetinește îmbătrânirea. O porție pe zi este suficientă. Sursa foto: freepik.com

Consumul sucului de fructe trebuie să devină un obicei, mai ales când ajungem la o anumită vârstă.

Kiwi este unul dintre fructele care ne oferă cel mai hrănitor suc și ne ajută să ne menținem în formă. Acest fruct are mai multe beneficii care ne ajută să ne simțim mai bine la orice vârstă.

Trecerea anilor pune o presiune asupra organismului și ar trebui să consumăm alimente care au valori nutriționale echilibrate pentru a întări organismul. Vitamina C, care este conținută în kiwi în cantități mari, este esențială pentru sistemul nostru imunitar. Puterea sa antioxidantă ajută la contracararea acțiunii radicalilor liberi, care duc la îmbătrânirea pielii și a țesuturilor.

Amidonul de orez, un produs excelent pentru piele și păr. Află cum îl poți folosi, combinat cu alte ingrediente

Când trecem de 50 de ani și ne apropiem de 60 de ani ar trebui să consumăm sucuri naturale, făcute acasă, fără conservanți sau coloranți. Consumul sucului de kiwi, în fiecare zi, ne poate îmbogăți micul dejun și ne poate face să ne simțim bine pe tot parcursul zilei. Variațiile preparatelor ne permit să obținem băuturi de diverse tipuri, astfel încât micul dejun să fie diversificat fără să ne plictisim.

Sucul de kiwi ajuta intestinele datorita fibrelor solubile și insolubile, care facilitează tranzitul intervenind și în digestie. Procentul mare de apă din kiwi luptă împotriva constipației.

 

Cum se face sucul de kiwi?


Se curăță 2 kiwi și un măr, iar ghimbirul se dă prin răzătoare. Punem toate ingredientele într-un bleder și mixăm. La final, adaugăm o linguriță de scorțișoară. Pentru beneficii maxime, preparatul trebuie consumat imediat.

Proprietățile și beneficiile păstârnacului. Cum să-l consumi pentru cele mai bune rezultate

Dacă ne plac citricele, putem prepara un suc de kiwi cu portocale și ghimbir. Cantitatea de vitamina C, calciu, fosfor și magneziu, pe care le vom obține, va fi foarte mare.

Dacă preparăm un suc de kiwi  cu alte fructe, nu trebuie să depășim 150 ml, care este doza recomandată pentru o porție. Sucul de kiwi ajută intestinul, datorită vitaminelor și mineralelor, pe care le conține.

Sucul de fructe, făcut acasă, este ușor și este digerat repede. Mai ales cel de kiwi. Imediat ce sunt centrifugate, fructele de kiwi eliberează toate proprietățile pentru că acesta este momentul în care conțin cele mai mari cantități de vitamine și minerale. 

Supă de păstârnac și ghimbir, perfectă pentru detoxifiere. Rețeta este simplă

Sucul de kiwi, făcut în casă, poate fi păstrat chiar și un an. Turnăm sucul în sticle și le închidem ermetic. Apoi le așezam într-o oală, pe care o vom umple cu apă. Fierbem sucul timp de 10 minute, apoi îl lăsăm să se răcească, înainte de a-l depozita în cămară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel