Suciu, către Iohannis: Să meargă să-l viziteze. Să-l ia şi pe Dan Barna cu el

Sursa foto: Facebook Daniel Suciu
Sursa foto: Facebook Daniel Suciu

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării, îi transmite, de la Sibiu, un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis. 

Într-un mesaj transmis pe pagina oficială de Facebook, ministrul Daniel Suciu îi propune preşedintelui Klaus Iohannis să meargă să vadă cu ochii lui o investiţie realizată "pentru sănătatea sibienilor". Suciu îi sugerează preşedintelui să îl ia cu el şi pe liderul USR, Dan Barna. 

"Rar, dar răspicat, în Sibiu, cu cifre pe masă și nu cu minciuni, am vorbit despre ce face PSD pentru sănătatea sibienilor. Pentru că președintele s-a referit la sistemul de sănătate ocolind adevărul în ultimele sale ieșiri publice, am mers astăzi să văd unde doar MDRAP investește aproape 30 de milioane de lei în Secția de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Și i-am lansat public invitația să meargă să-l viziteze și poate îl ia și pe deputatul președinte USR Dan Barna, cel care cere public închiderea PNDL.

Tocmai prin acest program investim 300 de miliarde de lei vechi în acest spital, unde nicio altă guvernare nu a alocat un leu. Acasă la președinte se derulează a treia cea mai mare investiție la nivel național, exceptând infrastructura rutieră, din bani guvernamentali. Tot astăzi am semnat și contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea UPU Sibiu, cu o valoare de peste 6 milioane de lei, iar aceste cifre cred că valorează mai mult decât orice minciună!", transmite Daniel Suciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel