Ionel Arsene (PSD): Procurorul general are o problemă instituţională şi una de conştiinţă

Alexandru Ichim / 05 apr 2019 / 11:41 Salveaza PDF Comentarii
Augustin Lazăr, alături de Klaus Iohannis, dând mâna
Descriere foto: Augustin Lazăr, alături de Klaus Iohannis, dând mâna

Procurorul general al României are două probleme, una instituţională şi alta de conştiinţă, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele PSD Neamţ şi al CJ Neamţ, Ionel Arsene.

"Iohannis nu e Iisus Hristos, să-L învie pe Lazăr! (...) Dacă sistemul comunist a funcţionat cu succes, acest lucru este urmare a dăruirii totale a celor care l-au servit. Ca preşedinte al comisiei care putea să îl pună în libertate pe condamnatul politic Iulius Filip, Augustin Lazăr a acţionat ca un adevărat slujbaş încovoiat de spate: l-a ţinut în închisoare până când disidentul a executat întreaga pedeapsă", a scris Ionel Arsene.

Preşedintele PSD Neamţ a mai spus că Augustin Lazăr se dovedeşte un "executant perfect" al ordinelor venite de deasupra lui.

"Iată că nici azi, când lucrurile sunt foarte bine ştiute, nu arată niciun fel de înţelegere şi de compasiune faţă de fostul deţinut politic. Sunt sigur că dacă în 1989 nu ar fi căzut regimul, Augustin Lazăr ar fi fost astăzi un foarte bun prim-procuror comunist, mândria lui Ceauşescu", a adăugat Arsene.

Preşedintele PSD Neamţ este de părere că Augustin Lazăr trebuie să plece din funcţia de procuror general al României.

"Faptul că preşedintele României îl mai ţine în funcţie arată ce părere bună are despre el însuşi: se crede Mesia! Or, într-o ţară ortodoxă, asta e blasfemie", a conchis Ionel Arsene.

Vezi și: 

Protest la Parchetul General. Se cere demisia lui Augustin Lazăr

România, trecere la moneda euro. Teodorovici: Nu putem să ne jucăm. Discuţii aprinse


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27