Suceava: Aproximativ 1.000 de participanţi la marşul de comemorare; tânăr luat de SMURD după ce i s-a făcut rău

Marşul de comemorare a victimelor tragediei din Club Colectiv din Bucureşti s-a încheiat la Suceava, joi seara, la ora 22,30, după ce tinerii participanţi la manifestare au traversat oraşul pe traseul Primărie-Prefectură-Catedrală-ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni.

Numărul persoanelor participante a crescut pe măsură ce coloana, însoţită de jandarmi şi poliţişti, s-a deplasat prin oraş, ajungând la aproximativ o mie. Singurul incident petrecut pe parcursul manifestării a fost în faţa Prefecturii, unde unui tânăr i s-a făcut rău şi a fost transportat cu o maşină SMURD pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Este a doua seară, consecutiv, când tinerii suceveni, mobilizaţi pe reţele de socializare, se manifestă în acest fel, însă joi s-au adunat în număr mult mai mare.

Participanţii au stat până la ora 20,00 la Primărie, după care s-au deplasat spre Prefectura Suceava din centrul oraşului. Cei care au manifestat joi seara la Suceava au purtat pancarte pe care scria Nu plecăm acasă, morţii nu ne lasă, Cine nu sare, nu vrea schimbare, Nu vrem stat condus de popi, securişti şi interlopi şi au strigat Bucureşti, nu uita, Suceava-i de partea ta, Singura soluţie, înc-o revoluţie şi Nu staţi la balcoane, că muriţi de foame.

Poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi în zonele unde s-au manifestat tinerii, dar şi pe tot traseul marşului, pentru a asigura liniştea şi ordinea publică. Participanţii s-au manifestat paşnic pe toată perioada acţiunii lor, anunţând că vor reveni şi vineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel