EXCLUSIV  Succes pentru Scorpion și Pești, revelații pentru Taur. E timpul ca unii oameni să dispară din viața Racului

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii înainte de weekend.

„Ne pregătim de mersul direct al planetei Venus. În cadrul relațiilor, pot apărea lămuriri, unele decizii clare și negocieri. Iar spre finalul săptămânii, Venus va face un trigon cu Uranus, vom căuta și reîmprospătarea parteneriatelor”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilnic la DCNews și DCNewsTV începând cu ora 9.00!  

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Îți pasă doar de muncă astăzi. Și nu se întâmplă degeaba acest lucru. Ai unele idei destul de creative pe care vrei să le pui în practică.

Taur

Îți poți face o recapitulare a ultimelor luni, din punctul de vedere al relației în care te aflli. Cu siguranță, vei avea câteva revelații.

Gemeni

Astrele te invită să înveți să pui limite în relațiile personale. Dacă nu o vei face, te vei trezit în unele situații pline de disconfort.

Rac

Te zbați prea mult, și poate degeaba, pentru a menține toate relațiile. Astrele cred că este timpul ca unii oameni să nu mai facă parte din viața ta.

Leu

Soarele se apropie de un careu cu Uranus, deci este posibil să intervină tot felul de momente neașteptate. Va fi greu să te ții de planuri.

Fecioară

Astrele îți recomandă să îți oferi câteva clipe în care să te gândești la cele mai recente bucurii. Dacă sunt foarte îndepărtate, este cazul să faci ceva.

Balanță

Staționarea lui Venus te va trece prin diverse stări. Ba ești nehotărât, ba vrei să iei decizii importante. Comunicarea este cheia.

Scorpion

Mintea îți funcționează de minune. Și tu vei profita din plin de acest aspect. Vei fi foarte bun la negocieri și investiții.

Săgetător

Dacă vrei și poți să amâni o decizie, astrele te ajută. Încă nu ești foarte sigur și mai vrei timp să îți faci toate calculele.

Capricorn

Venus vrea ca tu să îți dai mai multă valoare și să ai grijă de înfățișare. De cum te aranjezi, te îmbraci, dar și de postura pe care o ai.

Vărsător

Trecutul te poate bântui prin diverse forme. Amintiri intense, revederi cu oameni sau discuții cu persoanele importante.

Pești

Oamenii dragi vor fi generoși cu tine. Și cu siguranță nu te vei plictisi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel