Submarin dispărut Argentina. Familiile s-au resemnat. Omagiu

Familiile echipajului submarinului argentinian dispărut par să se fi resemnat cu pierderea celor dragi. Submarinul a dispărut în luna noiembrie a anului trecut, iar în prezent membrii echipajului au început deja să fie omagiați public. 

Un omagiu adus celor care au fost în submarinul dispărut îi aparține lui Juan Yocca, un fierar de fier din provincia nordică Santiago del Estero, care a petrecut 350 de ore pe bucată.

"Acest lucru a afectat toți argentinii", a declarat Yocca EFE, adăugând că a început sculptura în decembrie anul trecut, autoritățile continuând să caute submarinul San Juan, care a dispărut pe 15 noiembrie.

Fotografiile membrilor echipajului 

Fotografiile celor 44 de membri ai echipajului sunt expuse sub sculptură, însă artistul a acordat un omagiu special singurei femei la bord, Eliana Maria Krawczyk, care - ca Yocca - era de origine lituaniană.

Sculptura va rămâne expusă până duminică, în cadrul celei de-a Doua Întâlniri Internaționale a Fierarilor din Buenos Aires, care are loc la clădirea La München, odată o faimoasă fabrică de bere și acum locuită la Direcția Generală a Muzeelor și la Muzeul Umorului. "Acestia sunt oameni curajosi", a spus Yocca.

Ipoteza cea mai des vehiculată este aceea că submarinul s-a dezintegrat pur și simplu sub apă, mai multe centre înregistrând o explozie puternică în ocean, în aceeași perioadă în care s-a pierdut legătura cu echipajul submarinului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel