Submarin cu 1,8 TONE de cocaină, capturat lângă coasta sud-vestică a Columbiei

Submarin cu 1,8 TONE de cocaină, capturat lângă coasta sud-vestică a Columbiei / Foto: Pixabay
Submarin cu 1,8 TONE de cocaină, capturat lângă coasta sud-vestică a Columbiei / Foto: Pixabay

Un submarin care transporta 1,8 tone de cocaină a fost capturat lângă coasta sud-vestică a Columbiei.

Un submarin care transporta cocaină în valoare de 60 de milioane de dolari a fost oprit lângă coastele de sud-vest ale Columbiei, au anunţat Forţele navale columbiene, relatează Agerpres, citând DPA.

Am capturat peste 1,8 tone de cocaină transportată la bordul unui echipament naval semisubmersibil în Pacificul de Sud, au scris Forţele navale columbiene pe Twitter.

Peste 4,5 milioane de doze de cocaină



Capturarea drogurilor a fost făcută în cadrul unei operaţiuni comune a armatei şi a Parchetului din Columbia, prevenindu-se astfel comercializarea şi consumarea unui număr de peste 4,5 milioane de doze de cocaină în ţările din regiune.

Submarine care transportă droguri sunt capturate constant pe coastele Columbiei. Ţara este considerată cel mai mare producător de cocaină din lume. 

Cannabis, cocaină și zeci de mii de euro, în două colete, la Maramureș 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Maramureș, au descoperit cannabis, cocaină și zeci de mii de euro, în două colete. O persoană a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, anunță IGPR. 

'La data de 24 august a.c., în județul Maramureș, două persoane ar fi ridicat două colete, de la o societate de transport, care efectuează curse regulate externe. În urma controlului, în unul dintre colete, polițiștii au descoperit un kilogram de substanță vegetală de culoare verzuie, cu miros înțepător, susceptibilă a fi canabis, iar, în celălalt pachet, 59,2 grame de substanță pulverulentă, de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, precum și 40.200 de euro.

Bunurile descoperite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. În urma probatoriului administrat, față de o persoană, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acesteia. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș și al polițiștilor de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației', arată un comunicat de presă al IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel