Subiectul despre care Chirilă nu a vorbit. Badea: Dintr-o dată, i-a mâncat pisica limba

Mircea Badea a vorbit despre subiectul pe care, până acum, Tudor Chirilă nu l-a abordat.

„Apropo de Chirilă, citesc ceva, râd, nu ai cum, nu așa ceva. Atenție: Fratele lui Tudor Chirilă s-a dus cu 8 interlopi și a blocat accesul jucătorilor în incinta clubului Academica Clinceni și a amenințat angajații. Deci, cum? Clubul Academica Clinceni a precizat, joi, într-un comunicat, că Ionuţ Chirilă, care acuză gruparea că nu îl lasă în baza de pregătire, s-a prezentat la poartă însoţit de opt persoane cunoscute din lumea interlopă şi a blocat accesul jucătorilor în incintă. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca ordinea să fie restabilită, după ce situaţia a degenerat. Nuuu!”, a zis Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, „În gura presei”. 

„Ziare.com are aceeași știre, dar cu semnul întrebării, adică: A chemat interlopii să-și facă dreptate? (...) Dar domnul Chirilă nu a mai zis nimic cu privire la treaba asta? Nu știu, gen nu e adevărat, dânșii erau de la clubul de la șah, erau niște intelectuali de la bibliotecă, nu știu, ceva... (...) Te-ai fi gândit că domnul Tudor Chirilă - care are o reacție cu privire la orice... dintr-o dată: mafia, mafia, totul e cu mafia - să zică ceva. Dar nu a zis nimic. Dintr-o dată, i-a mâncat pisica limba... De ce nu a mai zis nimic? Nu știu. Dânsul era cu statul de drept, cu astea, acum mă gândesc că ar fi trebuit să reacționeze”, a mai spus Mircea Badea.

„În urma materialului video apărut azi în spaţiul public, prin care domnul Ion-Ştefan Chirilă acuză faptul că nu îi este permis accesul în incinta bazei de pregătire, ACS FC Academica Clinceni face următoare precizări.

În urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate şi a multor acte de indisciplină Consiliul Director al ACS FC Academica Clinceni a hotărât, de comun acord cu domnul Ion Ştefan Chirilă, ca pentru o perioadă de 15 zile, domnia sa să nu mai ia parte la activitatea sportivă a clubului nostru. În acest interval, Academica Clinceni a numit în funcţia de director tehnic pe domnul Adrian Falub. Acesta a reuşit într-un timp scurt să redreseze situaţia echipei şi să creeze o atmosferă propice pentru performanţă.

Astăzi, 16 decembrie 2021, în jurul orei 11, domnul Ionuţ Ştefan Chirilă s-a prezentat la poarta bazei sportive însoţit de opt persoane cunoscute din lumea interlopă (legitimate şi identificate de poliţie), şi a blocat accesul jucătorilor în incinta complexului sportiv. Situaţia a degenerat, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca ordinea să fie restabilită”, se arată în comunicat.

Academica Clinceni a precizat că va face plângere către organele abilitate deoarece „interlopii au ameninţat persoane din conducerea clubului”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel