Subiecte istorie Bacalaureat 2018 edu.ro. Subiectele au fost publicate

DCN / 27 iun 2018 / 09:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Subiecte istorie Bacalaureat 2018. Elevii de la profilul uman au astăzi mari emoții, ei urmând să afle curând subiectele de la istorie. 

UPDATE 12:05 La subiectul 1, elevii au primit un text despre constituirea României Mari, în bază căruia li s-a cerut rezolvarea mai multor cerințe.

La subiectul II a picat domnia lui Ștefan Cel Mare.

La subiectul III, elevilor le-a picat un eseu despre regimul totalitarist din perioada postbelică

 

 

Subiecte istorie Bacalaureat 2018 Afişarea primelor rezultate, care se va face în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12,00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12,00 - 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie. 

Subiecte istorie Bacalaureat 2018 Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7,30 - 8,30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. 

Subiecte istorie Bacalaureat 2018 Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. 

Subiecte istorie Bacalaureat 2018 Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. 

Subiecte istorie Bacalaureat 2018 Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84