EXCLUSIV  Subiect INTERZIS la Realitatea TV. Nu se discută la nicio emisiune

Cozmin Gușă, la interviurile DC News Live, a dezvăluit că este un subiect care nu se discută niciodată la Realitatea TV.

Analistul a zis că la acest post de televiziune nu se discută despre alți jurnaliști și trusturi de presă. Este un consemn pe care l-a dat chiar Cozmin Gușă.

"La Realitatea TV nu se discută despre oameni din presă. Este un consemn pe care eu l-am dat. Nu se discută despre alte trusturi de presă. Dacă mai dezbinăm și presa... fiecare are locul său. Voi aveți publicul vostru, noi pe al nostru, alții publicul lor. Este loc pentru toată lumea. Când nu mai este loc pentru unul, asta este, dă faliment, săracu'! Cei care sunt competenți, de acolo, sunt angajați în altă parte, alții rămân șomeri, asta este viața. Mergi mai departe. Este chestie de management.

Dar dihonia care există în presa românească este foarte periculoasă pentru mentalul colectiv. Sigur că cineva are foloase de pe urma acestui lucru. Sigur că în spate sunt și alte jocuri. Sigur că este plin de fel de fel de agenți de influență ai serviciilor în presă. Oricum... câmpul tactic din presă s-a mai retras, dar există totuși", a zis Cozmin Gușă la interviurile DC News Live.

Răspunsul integral îl găsiți după minutul 36:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel