EXCLUSIV  Val de alerte cu bombă. Radu Tudor, reacție

Dispozitivele explozive trimise succesiv la adresa unor instituții de presă și a unor mari personalități din zona politicienilor din Partidul Democrat din SUA îl face pe analistul militar Radu Tudor lanseze unele ipoteze.  

Radu Tudor arată ce consecințe grave poate avea mesajul unui președinte care îndeamnă la ură și la dezbinare și observă, respectând proporțiile, o asemănare cu situația de la noi. "Retorica extrem de agresivă și de intolerantă a președintelui Trump a generat o situație explozivă în SUA. Este cert că, la fel ca și în România, a stimulat, de la cel mai înalt nivel, ura în interiorul societății și, în aceste momente, SUA se confruntă cu uriașe provocări din cauza dezbinării promovate de Donald Trump. Mesajele lui din campania electorală mă îngrijorează și cred că cel mai important aliat al nostru în NATO trece prin niște turbulențe majore, având drept cauză comportamentul acesta complet nespecific pentru un politician american democrat din convingere (n.r. nu în sensul partidului din care face parte)", a declarat, pentru DC News, realizatorul Antena 3. 

Cine beneficiază din destabilizarea SUA

"În momentul în care declari că vrei să fie închiși adversarii tăi politici, în momentul în care lansezi epitete nepermise și atacuri la adresa presei, la adresa unor simboluri ale libertății de exprimare precum CNN sau New York Times, mă îngrijoarează și mă face să mă întreb ce se află în spatele acestei retorici sulfuroase și să mă întreb cine beneficiază din destabilizarea SUA și din denigrarea valorilor fundamentale ale acestei țări. S-ar putea ca beneficiul acestor comportamente ciudate și nedorite a lui Trump să fie în afara Statelor Unite", a mai spus Radu Tudor pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel