SUA - Un emu fugar, urmărit de poliţie timp de 30 de minute pe o autostradă

Un emu care a scăpat şi a ajuns pe o autostradă din Statele Unite a provocat o scurtă operaţiune de urmărire condusă de poliţiştii din cadrul California Highway Patrol (CHP), care s-a încheiat cu prinderea ''fugarului'', relatează marţi DPA.

Emu a fost capturat după o urmărire de 30 de minute, care a avut loc vineri de-a lungul autostrăzii California 99 şi a fost dus la serviciul de protecţia animalelor din Madera.

Nu, nu aţi urmărit o reclamă live action a Liberty Mutual, a scris CHP într-un mesaj publicat pe Facebook făcând referire la un emu, pe nume LiMu, care apare în reclamele la compania de asigurări Liberty Mutual.

Pasărea care nu poate zbura - despre care iniţial s-a crezut că este un struţ - a fost observată pe partea dreaptă a autostrăzii şi a fost prinsă cu ajutorul câinilor, a relatat CHP. Responsabilul de comunicare Gregorio Rodriguez a declarat că erau 37,8 grade Celsius în Madera când emu a scăpat, iar traficul era intens.

Toată lumea se uita. Nu ştii ce este în stare să facă animalul, a spus el. Putea să fie mult mai rău, a adăugat responsabilul.

Potrivit serviciului de protecţia animalelor, proprietarul emu şi-a recuperat sâmbătă pasărea.

Emu este a doua cea mai mare păsăre din lume, după struţ. Nativi din Australia, emu pot ajunge la 1,82 metri şi circa 54 de kilograme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel