SUA: Un candidat la alegerile prezidențiale s-a retras

Un candidat aflat în cursa pentru alegerile prezidențiale din Statelor Unite ale Americii s-a retras.

Beto O'Rourke a anunțat vineri că se retrage din cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, dar a anunțat că va susține candidatul democraților în lupta cu actualul lider de la Casa Albă, Donald Trump, informează publicația The Guardian.

Retragere pe Twitter

Fostul congresman din El Paso și-a anunțat retragerea din cursa electorală printr-o serie de mesaje postate pe Twitter. "Campania noastră a fost întotdeauna despre a vedea clar, a vorbi cinstit și a acționa decisiv", a afirmat politicianul, adăugând: "În acest spirit: anunț că serviciul meu pentru țară nu va fi ca candidat, nici ca nominalizat".

"Recunoscând acum acest lucru este în interesul celor din campanie; este în interesul acestui partid când încercăm să ne unim în jurul unui candidat; și este în interesul țării", a scris O'Rourke pe Twitter.

O'Rourke le-a mulțumit voluntarilor și susținătorilor săi și a anunțat că îl va susține pe candidatul democraților în lupta cu Donald Trump.

”Vom depune eforturi pentru ca candidatul democrat să aibă succes în înfrângerea lui Donald Trump în 2020", a afirmat el, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel