SUA - RUSIA, sacțiuni. Consiliu rus de Securitate, poziție

Secretarul Consiliului rus de Securitate Nikolai Patruşev a considerat vineri că contactele Moscovei cu guvernul Statelor Unite nu vor fi oprite din cauza noilor sancţiuni americane, notează Reuters.

După o reuniune a Consiliului rus de Securitate, Patruşev a declarat reporterilor că persoanele şi entităţile sancţionate vor găsi modalităţi pentru a compensa restricţiile.

Statele Unite au impus vineri sancţiuni împotriva unor oameni de afaceri rusi, companii şi oficiali guvernamentali, vizând asociaţi ai preşedintelui Vladimir Putin într-una dintre cele mai agresive măsuri ale Washingtonului pentru a pedepsi Moscova pentru o gamă largă de activităţi, incluzând presupusul amestec în alegerile americane din 2016.

La rândul său, guvernatorul regional rus Aleksei Diumin, plasat pe noua listă de sancţiuni americane, consideră sancţiunile SUA împotriva Rusiei "neprietenoase şi contraproductive", potrivit declaraţiei făcute vineri de asistentul său.

Diumin, guvernatorul regiunii Tula, a declarat pentru Reuters prin intermediul asistentului său că sancţiunile nu vor ajuta la rezolvarea problemelor între Washington şi Moscova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel