SUA: Pedeapsă ciudată pentru că s-au uitat la o poză indecentă cu profesoara lor

elev_american
elev_american

S-au uitat la o fotografie indecentă cu profesoara lor, iar acum suferă consecințele. Trei elevi din statul american Indiana au fost suspendați de către conducerea școlii unde învață, pentru că au privit poza în care profesoara lor apărea dezbrăcată.

Unul dintre cei trei elevi pedepsiți, Joshua Troutt, în vârstă de 13 ani, a declarat pentru KSDK că se juca împreună cu niște prieteni pe un iPad, în clasă, relatează stirileprotv.to.

Acesta a povestit că, la un moment dat, unul din ei a apăsat un buton, iar pe ecran a apărut o fotografie în care profesoara lor era dezbrăcată.

Din nefericire, conducerea școlii a aflat de acest incident și a hotărât să îi suspende pe cei trei elevi pentru fapta lor.

Toți cei trei elevi susțin însă că sunt nevinovați și că au primit o pedeapsă mult prea dură. "Nu e vina noastră că am văzut acea imagine. Nu am putut face nimic pentru a evita acest lucru. Ea este de vină că are astfel de poze pe iPhone-ul ei și sunt convins că tot ea a apăsat un buton pentru ca dispozitivul să se sincronizeze cu iPad-ul nostru și pentru a ne trimite acea poză", a declarat Joshua.

De altfel, și părinții elevilor sancționați s-au declarat revoltați de această decizie, drept pentru care intenționează să facă apel împotriva pedepsei date de conducerea școlii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel