SUA: Evenimentele din 4 iulie la Washington vor include prezentarea de echipamente militare, anunţă Trump

Tancuri şi alte echipamente militare vor fi desfăşurate joi la Washington cu prilejul Zilei Independenţei SUA, la 4 iulie, a confirmat luni preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, citat de DPA.

Trump, care intenţionează să vorbească în timpul festivităţilor de la Lincoln Memorial, a declarat că tancurile Sherman şi Abrams vor fi plasate 'în anumite zone' pentru a fi expuse.

'Avem unele echipamente incredibile - echipamente militare - branduri noi', a spus Trump vorbind la Casa Albă. De asemenea, va avea loc un show aerian al echipei US Navy Blue Angels. Trump urmează să ia cuvântul la 18:30 (22:30 GMT) la evenimentul numit de Casa Albă un 'Salut adresat Americii'.

'Vom avea un 4 iulie măreţ la Washington DC. Va fi ca niciunul altul. Va fi ceva special şi sper să vină o mulţime de oameni şi va fi despre această ţară şi este un salut adresat Americii', a spus el. Printre altele, spectacolul televizat anual 'A Capitol Fourth' va avea loc la National Mall în faţa clădirii Capitoliului şi va fi urmat de un foc de artificii. Trump a fost criticat pentru politizarea sărbătoririi anuale a zilei de 4 iulie la Washington şi este de aşteptat ca evenimentul să fie marcat de proteste. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel