Stup de peste 100.000 de albine, descoperit într-o casă din SUA pentru a doua oară în 4 ani

Imagine de PollyDot de la Pixabay
Imagine de PollyDot de la Pixabay

O femeie a descoperit în casa ei un stup de peste 100.000 de albine, pentru a doua oară în ultimii patru ani. 

Lisa Ohrmundt, o femeie din statul american Georgia, a descoperit în locuința ei, pentru a doua oară în ultimii patru ani, un stup estimat la peste 100.000 de albine, scrie CNN.

Ea locuiește în casa cu pricina din orașul Decatur de 14 ani. Până acum, a apelat de patru ori la companii specializate în îndepărtarea albinelor.

„Acum patru ani, în mai 2017, a fost îndepărtat un stup imens, câțiva ani mai încolo unul mai mic, în urmă cu o săptămână altul mai mic, iar acum acesta, sperăm să fie ultimul”, a declarat Lisa Ohrmundt.

A descoperit stupul după ce a văzut albinele în jurul casei

 

Lisa Ohrmundt a descoperit stupul după ce a văzut albinele zburând și dispărând deodată.

„Le vedeai apărând și dispărând și te gândeai că e ciudat. De data aceasta intrau și multe în casă, în orice moment aveam în jur de 20-25 de albine la baza ușii glisante”, a mai explicat femeia.

Directorul companiei Georgia Bee Removal, Bobby Chaisson, a declarat pentru CNN că albinele aleg locuința Lisei pentru că „pur și simplu le place această casă. Nu știu de ce, parcă are un afiș pe care scrie *Albinele sunt binevenite”.

Recent, un bărbat din Texas a fost ucis de albine în timp ce tundea iarba

 

În luna aprilie, un bărbat din Brecknridge, Texas a murit după ce a fost atacat de un roi de albine agresive în curtea casei sale, scria CNN.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani tundea peluza când a fost atacat de roiul de albine africanizate, cunoscute și ca „albine ucigașe”. 

În ciuda eforturilor pompierilor de a-l resuscita pe bărbat, a fost constatat decesul. Unul dintre pompieri a reușit însă să o salveze pe soția bărbatului de 70 de ani, după ce a îmbrăcat-o cu uniforma lui și a scos-o din casă. În cele din urmă, ea a fost transportată la spital.

„Coloniile de albine africanizate sunt complet diferite, la fel și felul în care trebuie gestionate”, spunea atunci Bobby Cahisson, director al companiei Georgia Bee Removal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel