Studiu - Angajații români sunt tot mai stresați și mai nefericiți

tired at work
tired at work

Un studiu al furnizorului de spații de lucru Regus, arată că angajații români sunt din ce în ce mai stresați. Aproape 63% dintre respondenți au declarat că nivelul lor de stres a crescut în ultimul an din cauza problemelor de natură financiară.

[caption id="attachment_227902" align="alignleft" width="307"] foto: www.blake.co.za[/caption]

În comunicatul de presă al Regus, citat de gandul.info se precizează că instabilitatea economiei mondiale a generat un val de probleme profesionale, dintre care cea mai importantă este situația financiară personală. Printre principalele cauze ale stresului, problemele financiare ocupă primul loc (73%), urmate de clienți (55%) și de angajați/colegi (25%).

70% dintre respondenți consideră că lucrul flexibil ar putea fi o modalitate de reducere a stresului. Aproape jumătate dintre participanții la studiu (40%) au afirmat că acest mod de lucru este mai orientat spre familie, iar 85% cred că modul de lucru flexibil îmbunătățește productivitatea.

În studiul celor de la Regus se mai arată că, la nivel global, angajații companiilor mai mici sunt mai stresați de clienți decât cei de la companiile mari, însă cei din urmă sunt mult mai ofensați de conducere decât corespondenții de la firmele mici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel