Studenţii gorjeni donează sânge pentru victimele de la Colectiv

Studenţii de la Universitatea 'Constantin Brâncuşi' din Târgu-Jiu donează, luni, sânge, făcând un apel la toţi cei care vor să se implice în această acţiune pentru ajutorarea victimelor tragediei de vineri noaptea din Colectiv. 

Potrivit unui comunicat de presă remis luni, în urma discuţiilor reprezentanţilor Ligii Studenţilor din cadrul UCB Târgu-Jiu cu directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu, s-a convenit ca cei care doresc să participe la această acţiune să fie aşteptaţi începând de luni la Centrul de Transfuzie.

'Voluntarii trebuie să specifice faptul că donează pentru victimele tragediei din clubul bucureştean, sângele recoltat urmând a fi trimis la spitalele din capitală, în funcţie de solicitări. Recoltarea începe de luni. Comunitatea academică din UCB Târgu-Jiu şi Liga Studenţilor sunt alături de cei care au supravieţuit tragediei şi luptă pentru viaţa lor în spitalele din Bucureşti, dar şi de familiile care au suferit pierderea celor dragi', se menţionează în comunicatul de presă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel