EXCLUSIV  Studenții, finanțare să-și înființeze FIRME. Prof. Istudor, rector ASE dă cifrele: Au idei foarte bune copiii

Irina Constantin / 13 iul 2019 / 15:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Rectorul ASE, Nicolae Istudor, a vorbit, în interviul DCNews, despre finanțarea ideilor studenților, care-și fondează firme.  

”A crescut numărul de antreprenori. Proiectele de antreprenoriat, finanțate atât de programul național, dar și din programul european de finanțare au avut un efect bun. Noi, de exemplu, pe primele proiecte, în perioada 2007-2013, am finanțat undeva la 70 de tineri antreprenori și acum mai avem încă două proiecte, prin care finanțăm 80. Au idei foarte bune copiii și le asigurăm și birouri. Primesc finanțare pentru a-și deschide o firmă, marea parte a lor sunt studenți, dar nu toți din ASE. Deschid firme de organizare evenimente, de IT, de comerț, avem firme care produc produse de nișă, firme pentru fotografii în domeniul modei. Trebuie să-i monitorizăm timp de trei ani dacă și-au atins realizat planul de afaceri”, a spus rectorul ASE, profesorul Nicolae Istudor, în interviul DCNews

Academia de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România, conform prestigiosului Top Shanghai 2019, este o universitate dinamică, competitivă, responsabilă şi implicată în mediul economico-social, având cea mai bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii autohtone. 

ASE va ofera 24 de programe de LICENTA in limbile romana, engleza, franceza sau germana, in domeniile: Stiinte economice, Stiinte administrative, Sociologie si Limbi moderne aplicate.

Studiile de licenta pot fi continuate la unul dintre cele peste 75 de programe de MASTERAT, oferite de ASE, adaptate la asteptarile pietei si ale angajatorilor.

ASE ofera STUDII DOCTORALE in 10 domenii.

ASE ofera anual aproape 3 400 de burse de studii.

ASE iti ofera sansa de a studia la universitati de prestigiu din lume accesand peste 500 de burse Erasmus.

Daca nu esti din Bucuresti, ASE iti ofera peste 5 000 de locuri in caminele proprii.

Mesajul Rectorului, Prof. dr. Istudor, Rectorul A.S.E:

 

 

”Dragi candidati la Academia de Studii Economice din Bucuresti,

Va invit sa va alaturati cu toata increderea celor peste 22.000 de studenti ai celei mai performante universitati economice si de administratie publica din Europa de Sud-Est.

Eu insumi sunt mandru sa fiu absolventul ASE, pe care o slujesc din momentul in care am incheiat studiile superioare.

Pentru Admiterea din acest an, ASE scoate la concurs o oferta generoasa de programe si locuri, la buget si taxa, pentru toate ciclurile si formele de invatamant - licenta, masterat, doctorat.

Este important, cand decideti optiunile pentru viitorul vostru, sa luati in calcul reputatia ASE in randul angajatorilor si gradul foarte bun de insertie a absolventilor nostri pe piata muncii pentru ca, sunt sigur, fiecare dintre voi doreste sa-si gaseasca un job ofertant la finalizarea studiilor superioare.

Va doresc, dragi candidati, sa faceti cea mai ofertanta alegere pentru viitorul vostru.

Alegeti un Lider si veti deveni un Lider !

Cu drag,

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE”.

Până atunci, consultați AICI totul despre admitere 2019.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27