Studenţii Facultăţii de Jurnalism din Moscova, numiţi "ticăloşi". Care este motivul

Fotografie de la Maxim Titov, Pexels
Fotografie de la Maxim Titov, Pexels

Vladimir Medinski, fost ministru şi actual consilier prezidenţial al lui Vladimir Putin, i-a numit "ticăloşi" pe studenţii Facultăţii de Jurnalism din Moscova. 

Vladimir Medinski i-a numit ticăloşi pe studenţii de la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova şi a condamnat gestul profesorilor liberali ai instituţiei de învăţământ. Lectorii de la Facultatea de Jurnalism a Universităţii de Stat din Moscova sunt implicaţi în activităţi antiruseşti, a declarat Vladimir Medinski, fostul ministru şi actual consilier prezidenţial şi preşedinte al Societăţii de Istorie Militară Rusă.

Facultatea de Jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova este plină de astfel de creaturi, de asemenea, sunt chiar în rândul studenţilor profesorilor liberali, a adăugat Medinski, referindu-se la un incident recent, în care a fost implicat un student care a fost hărţuit de colegii săi de grupă pentru că a susţinut operaţiunea specială militară rusă din Ucraina.

Potrivit Agenţiei de presă RIA NOVOSTI, Medinski a subliniat că la Moscova procentul tinerilor care au o percepţie greşită este mult mai mare, faţă de media naţională, şi a făcut referire la un caz înregistrat recent la Facultatea de Jurnalism.

Doi studenţi ai facultăţii au fost exmatriculaţi, din cauza unui conflict cu un alt coleg de grupă, care şi-a făcut o fotografie pe scara principală a facultăţii, cu drapelul rusesc şi îmbrăcat într-un tricou pe care era inscripţionată litera Z. În discuţiile de pe grupurile de socializare ale facultăţii, colegii săi studenţi i-au condamnat acţiunea, în mod special, pentru faptul că, potrivit regulamentului, este interzisă pe teritoriul universităţii orice campanie politică.

Mai târziu, pe canalul de Telegram al prezentatorului TV Vladimir Soloviov au apărut capturi de ecran ale conversaţiilor de pe grup, care au fost oferite de către un student al facultăţii care lucrează pentru RT, scrie Rador.

Regimul de alertă de la Moscova a fost întărit, după ce Putin a declarat legea marţială în teritoriile ucrainene anexate

Regimul de alertă întărit la Moscova, anunţat miercuri de preşedintele rus Vladimir Putin, nu va duce "în acest stadiu" la schimbări în viaţa de zi cu zi a locuitorilor capitalei ruse, a afirmat primarul Moscovei, Serghei Sobianin, informează AFP.

"În aplicarea decretelor (semnate de Putin), vom lua măsurile necesare pentru a ameliora securitatea instalaţiilor civile şi a instalaţiilor critice", a declarat Sobianin, într-un comunicat postat pe blogul său.

"În acelaşi timp, trebuie să spun că în acest stadiu nicio măsură nu a fost pusă în aplicare pentru a limita ritmul normal al vieţii în oraş", a ţinut Sobianin să sublinieze, în condiţiile în care regimul de alertă întărit ar putea duce la impunerea unor restricţii de deplasare şi a unei securităţi întărite la Moscova, unde prezenţa poliţiei este deja una importantă.

Potrivit decretului, regimul de alertă întărit este instaurat în districtul federal central, unde se află şi capitala Moscova.

"Sarcinile pentru a asigura stabilitatea economiei, măsurile de securitate, (...) apărarea civilă, protecţia împotriva situaţiilor de urgenţă, (toate) vor fi rezolvate de serviciile federale şi municipale competente", a conchis Sobianin în comunicatul său.

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel