EXCLUSIV  Studenţii din USR protestează împotriva Guvernului. #Rezist s-a schimbat cu #Bilet / FOTO

Studenţii au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva intenţiei Guvernului Cîţu de a elimina sau limita gratuitatea la transportul cu trenul. 

Studenţii USR (Uniunea Studenţilor din România) protestează în Bucureşti dar şi în mai multe municipii din ţară împotriva intenţiei anunţate de către guvernanţi de a se elimina sau limita gratuitatea pe tren pentru aceştia. La Bucureşti, protestul are loc în zona Gării de Nord. Iar, după cum se vede în imaginile de la faţa locului, tinerii au înlocuit haştagul #rezist cu #bilet, semn că s-au adaptat rapid la actualitate şi la problemele pe care le au acum cu noua guvernare. 

"Observăm din cele întâmplate faptul că pentru Guvernul Cîțu studenții nu sunt o prioritate, tocmai de aceea îndemnăm studenții să își exprime public opinia cu privire la aceste măsuri. Pentru a fi solidari cauzei pentru care luptăm, vă invităm să folosiți frame-ul creat de noi. Lupta noastră nu se oprește aici și vom milita în continuare pentru drepturile și facilitățile studenților, iar mâine vom organiza un protest fizic la Gara de Nord și în orașele din țară, la ora 10:00", transmitea, ieri, Uniunea Studenţilor din România (USR).

FOTO DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel