Studenta lui Maleon, nou mesaj: Arăta ca un actor de la Hollywood, înalt, elegant

Simona Cernica, fostă studentă a profesorului Bogdan Maleon, a declarat că bărbatul era un om excepțional din punct de vedere profesional.

"Era profesorul ideal, arăta ca un actor de la Hollywood, înalt, elegant, sobru, iar când vorbea o făcea cu atâta siguranță încât nu aveai cum să pleci din amfiteatru fără să-ti fi ramas măcar jumatate din cursul pe care-l preda cu atâta pasiune. Din prima clipă în care îl vedeai părea că a dorit dintotdeauna să fie profesor, dar mai ales să fie cel mai bun. Pentru că se purta exemplar cu noi, studentii, îți era jenă să nu fii pregatit la un seminar când vedeai că omul acesta nu se enervează cu toate că uneori meritam să fim "certati".

[citeste si]

Parcă nu aveai curaj să te uiți în ochii acestui om care avea atât de multă răbdare poate mai multă decât au avut părinții cand eram in clasele primare. Pentru mine a fost un model al profesorului perfect. Da, perfectiunea chiar există! A fost o parte din viața mea, o etapa importantă care te formează ca om cu dragostea de frumos, dragostea de istorie, de artă și de ce nu, dragostea pentru oameni", a scris Simona Cernica pentru magnanews.ro.

Mesajul acesta vine după ce ieri o altă studentă a avut o postare emoționantă despre profesorul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel